Stichting

Stichting Parkanyi is gevestigd in Utrecht. Vanuit hier ontwikkelen we eigen initiatieven en ondersteunen we makers en producenten met goede ideeën. De organisatie heeft geen winstoogmerk.

De stichting wordt geleid door Imre Parkanyi (1980), oprichter en directeur van o.a. Parkanyi Management. Projecten van de stichting worden ontwikkeld in samenwerking met een gespecialiseerd netwerk van culturele ondernemers en projectleiders.

Bestuur
André Bakker (voorzitter) heeft als jurist diverse posities bekleed binnen de (inter)nationale juridische praktijk, Marjolein van Ruiten (secretaris) is werkzaam als freelancer op het gebied van PR & Marketing in de klassieke muziek, Robert Kouijzer (penningmeester) is directeur bij Stichting KSC, een multidisciplinair productiehuis te Utrecht.

Comité van Aanbeveling
Deze bestaat uit: Cas Smithuijsen (directeur Boekmanstichting), Janneke van der Wijk (directeur Conservatorium Amsterdam), Nanette Ris (directeur Vredenburg), Stijn Schoonderwoerd (oud-directeur het Nationale Ballet) en Willem Leopold (oud-manager Beurs van Berlage).